Αρκτούρος-Επείγουσες Πρώτες Βοήθειες για Παιδιά και Βρέφη, Emergency Paidiatric First Aid

Oλοκληρώθηκε στις 27/02/2019 και η επιπρόσθετη εκπαίδευση στις EPFA-  Emergency Paediatric First Aid-Επείγουσες Πρώτες Βοήθειες για Παιδιά & Βρέφη της RTI, στο προσωπικό της Αστικής Εταιρίας ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, από την Διοργανώτρια εταιρία FASTFirst Aid Supply & Training !!

 

H Αρκτούρος αποκτώντας και το 2ο διεθνές αναγνωρισμένο πιστοποιητικό στο επαγγελματικό της προφίλ, έχει την δυνατότητα να παρέχει Πρώτες Βοήθειες σε Επείγοντα Περιστατικά τόσο για το προσωπικό της όσο και για τους επισκέπτες, καλύπτοντας πλέον όλες τις ηλικιακές ομάδες, Ενήλικους Παιδιά & Βρέφη!!

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς, την Διεύθυνση, και  το προσωπικό της Αστικής εταιρίας  ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ για την φιλόξενη ακόμα μια φορά υποδοχή τους, καθώς και τον  εκπαιδευτή -RTI- Κο Ιωάννη Νικολάου, που συμμετείχε στην διεξαγωγή της εκπαίδευσης.

 

Με εκτίμηση

Για την FAST

Ιωάννης Μπέκιος

Υπεύθυνος εκπαίδευσης


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/customer/www/fast.edu.gr/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 177
Post by thaleiafast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *